אודי סגל וענת דוידוב

"אלה היו החיים שלי ב־15 שנה האחרונות"

השף יובל בן נריה סגר את מסעדתו המוצלחת 'טאיזו' בעקבות הקורונה סיפר על כך: "העובדים יצאו לחל"ת והם יקבלו את כל מה שנוכל ונצליח לגרד"


השף יובל בן נריה שסגר את מסעדתו 'טאיזו' סיפר לגולן יוכפז ב103fm על סגירת המסעדות שהוא עומד בראשן ועל המשבר בתעשיית המזון: "סגרנו שתי מסעדות, והשלישית בדרך, אצלנו אין משלוחים כי אלו מסעדות שקשה מאוד להפעיל אותן בשליחויות", סיפר והמשיך, "כנסתי את העובדים והודענו להם שבגלל המצב אין ברירה אלא לצאת לחופשות, היינו צריכים לנעול את הדלתות ולהגיד שלום", בהמשך סיפר על הבעיה בענף, "יש גלגל שנוצר, במסעדה עובדים כ־200 והמון ספקים וכרגע יש בעיה ממשית לעמוד בהכל כלכלית. אני לא אופטימי, אין מאמץ מצד הרשויות להחזיר אותנו לשגרה, הבנקים לא נותנים לנו הלוואות כי אין קרדיט ואין הקלות למי שמתעסק במזון. הציפיה היא שיבואו לקראתנו שיראו מה ניתן לעשות ויבטיחו את ההישרדות", ביקש נריה. 

17/03/2020

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


ענף המזון בקריסה
ענף המזון בקריסה  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris