סוד האדממה

פולי הסויה עשירים בחלבון ויש להם תכונות שיכולות לשפר את המצב הבריאותי שלכם • מהי הצריכה המומלצת? • טוב לדעת


"אדממה, פולי הסויה, הם נשנוש מעולה ובריא: יש בהם 16% חלבון מאוד איכותי, וגם 5 מ"ג ברזל – יותר ממה שיש במנת עוף או דג. יש גם הרבה סיבים תזונתיים, ואפילו אומגה-3", הסבירה ד"ר רוזמן, "במאה גרם אדממה ללא קליפה כ-160 קלוריות. שקית אדממה בירקות הקפואים מכילה 400 גרם, יותר ממחצית משקל הקליפה. זה אומר שאפשר לאכול חצי שקית כזו כנשנוש בריא וכיפי".

 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
20/03/2020

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


ד"ר מאיה רוזמן
ד"ר מאיה רוזמן  |  צילום: 103fm
Paris