ד"ר מאיה רוזמן

איך אפשר לזהות רגישות לגלוטן?

"בכל פעם שאני אוכלת לחם אני מרגישה רע, אבל קשה לי להפסיק": המאזינה שיתפה בקשיים התזונתיים שהיא חווה • ד"ר רוזמן הציעה: "לכי לבדוק את זה"


"יש לי קרייבינג נוראי ללחם, אבל כל פעם שאני אוכלת לחם אני מרגישה ממש רע", המאזינה שיתפה את ד"ר מאיה רוזמן בקשיים התזונתיים שהיא חווה בתקופה האחרונה. האם היא סובלת מרגישות לגלוטן, וגם: איזה תפריט יכול להתאים למצבה? 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
27/03/2020

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


רגישות לגלוטן
רגישות לגלוטן  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris