ד"ר מאיה רוזמן

הטחינה הכי טובה

מדוע עדיף לאכול טחינה שעשויה משומשום מלא? • ד"ר מאיה רוזמן הסבירה: "יש בזה הרבה יותר ברזל וסידן"


המאזין שמע כי עדיף לאכול טחינה שעשויה מגרעיני שומשום מונבטים, כי דווקא ממנה ניתן לספוג יותר ויטמינים, ברזל וסידן.

ד"ר מאיה רוזמן הסבירה מדוע טחינה מגרעיני שומשום מונבטים אכן עדיפה, אך יותר מכך מומלץ לאכול טחינה שעשויה משומשום מלא.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
15/05/2020

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


ד"ר מאיה רוזמן
ד"ר מאיה רוזמן  |  צילום: 103fm
Paris