ד"ר מאיה רוזמן

שומרים על הערכים התזונתיים

האם הוויטמינים בירקות נעלמים בתהליך הבישול? • ד"ר רוזמן: "הקפאה וקור שומרים על הערכים התזונתיים, אבל ככל שמחממים יותר - הוויטמינים נהרסים"


ד"ר מאיה רוזמן השיבה לשאלות ששלחו המאזינים: כיצד ניתן למדוד את קצב חילוף החומרים בגוף? והאם הוויטמינים והמינרלים שנמצאים בירקות הולכים לאיבוד כאשר מקפיאים את הירקות, או כאשר מבשלים אותם?

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
26/06/2020

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


ד"ר מאיה רוזמן השיבה לשאלות המאזינים
ד"ר מאיה רוזמן השיבה לשאלות המאזינים  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Images
Paris