המאזינה ביקשה להתייעץ על צריכה של שומן בגבינות: "חזרתי אחרי הרבה שנים מארה"ב בלי לעלות במשקל אבל הקורונה הכריעה אותי, קשה לי לשים ברקס. אני במוד של מי יודע מה יהיה אז אפשר לאכול. שאלה כללית, יש המון סטיגמות על אחוזי שומן של מוצרי חלב, אני תמיד עם אפס אחוז, אבל לצד זה אכלתי עוגת קצפת. מה את חושבת על אחוזי שומן למוצרי חלב?".
ד"ר רוזמן סיפרה: "מה שמשנה בשורה התחתונה זה רמת השובע שאת מקבלת, יוגורט אחד של שלושה אחוז יכול להשביע כמו שניים עם אפס. הכל עניין של ספירת קלוריות".