ד"ר מאיה רוזמן

חמוצים ונהנים

רוצים להכין חמוצים יפניים בבית ולא יודעים איך? • ד"ר מאיה רוזמן הציגה מתכון פשוט להכנה: "כיף לגוון עם זה סלטי ירקות"


כמדי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן המליצה על מתכון דיאטטי וקל להכנה, והפעם: מתכון לחמוצים יפניים (קימצ'י), שמגוונים את סלטי הירקות. אפשר לאכול את החמוצים גם כנשנוש חופשי, או כתוספת מעניינת לכריך.

אופן ההכנה: 

חותכים ירקות כמו מלפפון, גזר, כרובית ופלפל. אפשר גם קולורבי וסלרי, ואם אוהבים - גם פלפל חריף.

שמים בצנצנת.

מרתיחים 2 כוסות מים עם כוס חומץ, חצי כוס סוכר חום וכף מלח.

יוצקים את הנוזל הרותח על הירקות, וסוגרים את הצנצנת.

מחכים שיתקרר, מעבירים לקירור נוסף במקרר - ומוכן לאכילה!

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
10/07/2020

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


מתכון לחמוצים יפניים
מתכון לחמוצים יפניים
Paris