איפה הסידן?

מאזינה: "האם בגבינות של פחות מ-3 אחוז שומן, אנחנו סופגים פחות סידן?" • ד"ר מאיה רוזמן הסבירה


המאזינה סיפרה שהיא נוהגת לאכול עוגות גבינה שמכילות גבינה עם חצי אחוז שומן על מנת לשמור על צריכת החלבון היומית, אך היא חוששת שבגלל זה היא אינה צורכת מספיק סידן. האם כאשר אנו אוכלים גבינות שמכילות מעט אחוזי שומן, אנחנו אכן סופגים פחות סידן? ד"ר מאיה רוזמן הסבירה.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
10/07/2020

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


איפה הסידן?
איפה הסידן?  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Images
Paris