ד"ר מאיה רוזמן

איך שומרים על הפוריות?

ד"ר מאיה רוזמן הציגה את ממצאיו של מחקר חדש, ולפיו: "צריכת כמות גדולה של פחמימות, ונמוכה של סיבים, מפחיתה את הפוריות"


כמו בכל שבוע, הציגה ד"ר מאיה רוזמן את ממצאיו של מחקר חדש, והפעם: צריכת פחמימות עם אינדקס גליקמי גבוה, מפחיתה פוריות אצל נשים.

"במחקר שפורסם השבוע בירחון האמריקני לתזונה קלינית, בדקו את הקשר בין כמות הפחמימות הנצרכת, כמות הסיבים התזונתיים וכמות הסוכר הלבן – על הפוריות. המחקר כלל 2,709 משתתפות. על פי התוצאות, צריכה גבוהה יותר של סיבים תזונתיים, וצריכה נמוכה יותר של סוכר העלתה את הסיכוי להיכנס להריון, בעוד צריכת כמות גדולה של פחמימות ונמוכה של סיבים הפחיתה את הפוריות", הסבירה ד"ר רוזמן. 

 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
17/07/2020

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


שימרו על הפוריות
שימרו על הפוריות  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Images
Paris