כמו בכל שבוע, ד"ר מאיה רוזמן הפריכה עוד מיתוס מעולם התזונה, והפעם: האם בתפוח אדום יש יותר סוכר מבתפוח ירוק?
"על פי הטבלאות של משרד הבריאות, בתפוחים בצבעים השונים יש כמות סוכר דומה", אמרה, והוסיפה: "התפוח הירוק מעט פחות מתוק, בגלל הבדל בכמות החומצה".
עוד ציינה ד"ר רוזמן כי "כמות הסוכר בתפוחים השונים פחות קשורה לצבע שלהם או לזן, אלא יותר לגודל שלהם – בתפוח גדול (נניח כשיש 5-4 תפוחים בקילו) יש כ-4 כפיות סוכר".