ד"ר מאיה רוזמן שיבחה את הערך התזונתי של המילוי הפופולרי ביותר לאוזני המן - פרג. "בזרעי הפרג יש 500 קלוריות למאה גרם, והם מכילים מעל 43 אחוזי שומן. אבל, מכיוון שפרג שאינו טחון היטב (כמו גם זרעי שומשום שלמים) אינו מתעכל לגמרי במערכת העיכול, ובחלקו יוצא שלם החוצה- כמות הקלוריות הנספגת היא לעיתים קטנה הרבה יותר".
ד"ר רוזמן התייחסה ליתרונות התזונתיים של הפרג: "מכיל גם מינרלים רבים. כמות הברזל בו גבוהה מאוד, בפרג יש גם כמות עצומה של סידן - יותר מאשר גבינות צהובות ומאכלים אחרים. במשפחת צמחי הפרג מינים רבים, מהם החשוב הוא פרג האופיום, ממנו מפיקים גם את זרעי המאכל".
עוד הוסיפה: "פרג האופיום הוא המקור לתרופות כמו מורפין, קודאין (שמשמש כתרופה לשיכוך כאבים ונגד שיעול), ונרקוטין, שהוא סם מרגיע".