המאזינה סיפרה כי אכלה סיגר שעשוי מבצק פילו: "מאוד נהניתי, הוא היה מאוד פריך - אבל אחרי פחות משעה קיבלתי שלשול"
המאזינה סיפרה כי אכלה סיגר שעשוי מבצק פילו, וזמן קצר לאחר מכן מצאה את עצמה משלשלת. האם יש קשר בין הבצק לבין התופעה ממנה סבלה? ד"ר מאיה רוזמן הסבירה: "קמח לבן לא יכול לעשות לך שלשולים אם את לא רגישה לגלוטן".
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
26/02/2021
ד"ר מאיה רוזמן  | צילום: 103fm