ד"ר מאיה רוזמן

סוף שבוע של תרד וגבינות

שבועות נגמר, ועדיין אין סיבה להיפרד מהגבינות • ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון דיאטטי וטעים לשבלול דפי אורז עם תרד וגבינות


כמדי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן המליצה על מתכון דיאטטי וקל להכנה, והפעם: שבלול דפי אורז במילוי תרד וגבינות. מהכמות הבאה תוכלו להכין 8 מנות, כשבכל מנה 90 קלוריות בלבד.

רשימת הרכיבים:

ביצה

מאה גרם בולגרית 5%

חצי כוס גבינה צהובה 9% מגורדת

מאה גרם גבינת שמנת זיתים 5%

כף פסטו

שקית של 200 גרם עלי תרד

אופן ההכנה:

מאדים את עלי התרד עם ספריי שמן כמה דקות

מצננים

מוסיפים את התרד לתערובת הביצה עם הגבינות

משמנים תבנית עם ספריי שמן

מרטיבים דף אורז, שמים כף מהמילוי, מגלגלים ומניחים בתבנית

ממשיכים באותה שיטה עם עוד דפי אורז בצורת שבלול

מרססים בספריי שמן, מפזרים שומשום ואופים 20 דקות

מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות למשך 10 דקות נוספות, כדי שיהיה קריספי

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
21/05/2021

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


מתכון לשבת
מתכון לשבת  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris