ד"ר מאיה רוזמן

עוגת גבינה ותוספי תזונה

המאזינה שאלה על שימוש בתוספת ג'לטין בעוגה כמקור לחלבון • ד"ר מאיה רוזמן ענתה: "לדעתי לא, זה חשבון 'פושטי' שאין בו משהו מיוחד"


המאזינה סיפרה שהיא אוהבת לאכול עוגת גבינה ללא קמח שיש בה ג'לטין ושאלה "האם יש טעם להשתמש בג'לטין כמקור לחלבון?" ד"ר מאיה רוזמן ביקשה את המתכון לעוגה, אבל אמרה שהג'לטין עצמו הוא לא מקור טוב לחלבון. 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
04/06/2021

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


האם ג'לטין בעוגת גבינה הוא מקור טוב לחלבון?
האם ג'לטין בעוגת גבינה הוא מקור טוב לחלבון?  |  צילום: חן לאופלד/ פלאש90
Paris