ד"ר מאיה רוזמן

אפייה עם כוסמת ירוקה

המאזינה אופה לחם מכוסמת ירוקה ושאלה על ערכו התזונתי • ד"ר מאיה רוזמן ענתה: "הגרגירים מלאים, יש יותר סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים"


ד"ר מאיה רוזמן התלהבה כל כך מהמאזינה שאופה לחם מכוסמת ירוקה, שהיא מיד ביקשה ממנה מתכון. אבל המאזינה בכלל רצתה לדעת אם זה פחמימה או דגן, ועל כך ענתה ד"ר רוזמן: "לא משנה שזה דגן, אנחנו מתייחסים לזה כפחמימה ולא כתחליף לחלבון". עוד שאלה האם לחם כזה בריא יותר מלחם מקמח לבן, ומאיה אמרה: "ברור, הגרגירים מלאים, יש בהם יותר סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים והלחם שלך טבעי לגמרי. אני ממש בעד". 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
25/06/2021

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


לחם מכוסמת ירוקה
לחם מכוסמת ירוקה  |  צילום: Ingram Images
Paris