איפה הכסף
עם ענת דוידוב

בעלי המסעדות חוששים מהתו הירוק המורחב

לילך ספיר, ראש איגוד המסעדות בת"א, מתנגדת להרחבת התו הירוק: "אף אחד לא יעשה בדיקה לילד בשביל ללכת לאכול שניצל"


בענף המסעדנות חוששים מפני הרחבת התו הירוק במסגרתה ילדים עד גיל 12 יצטרכו לעבור בדיקת קורונה על מנת להיכנס למסעדה. לילך ספיר, הבעלים של מסעדת הפיקוק וראש איגוד המסעדות בתל אביב, שוחחה עם ליאת רון ואריה מליניאק ב-103fm, הביעה דעתה בסוגיה ובהמשך התייחסה גם לאפשרות שסגר רביעי יוטל על תושבי המדינה ומודל החל"ת יחזור: "חשוב מאוד לשנות את שיטת החל"ת ולתקן אותה למתווה הגרמני הגמיש. עד היום לא הצלחנו לגייס חזרה את כל העובדים שלנו".

05/08/2021

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


בעלי המסעדות חוששים מהתו הירוק המורחב
בעלי המסעדות חוששים מהתו הירוק המורחב  |  צילום: יונתן זינדל/פלאש90
Paris