מתכון לשבת

ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון טעים במיוחד לשבת: בורקס דף אורז במילוי תרד ובולגרית • כיף, טעים וקריספי • בתיאבון


בורקס דף אורז במילוי תרד ובולגרית

1. דף אורז גדול 22 ס"מ – שמים במחבת.

2. מערבבים ביצה, 50 גרם בולגרית, כוס עלי תרד טריים קצוצים.

3. שופכים על חצי מהדף.

4. אחרי שקצת מתחמם ומתרכך סוגרים את הדף לצורת חצי עיגול.

5. מנמיכים את החום ואחרי 2 דקות הופכים לצד השני לחימום של עוד דקה.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
27/08/2021

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


בורקס דף אורז במילוי תרד
בורקס דף אורז במילוי תרד  |  צילום: מאיה רוזמן
Paris