סיון כהן

טום אביב כובש את מרוקו

השף טום אביב על מסעדתו החדשה במרוקו האקזוטית, שכבר זוכה לאהדת הקהל המרוקאי • כיצד הצליח ליצור תפריט נטול אלכוהול עבור האוכלוסייה המקומית?


בימים אלה, פתח השף טום אביב מסעדה חדשה בלא אחרת ממרוקו, שזכתה לשם השורשי והפטריוטי 'Milk and Honey'. 

אביב שוחח עם גדעון אוקו בסוף התוכנית, וסיפר על התרגשותו הרבה בעקבות המהלך: "כיף לראות קהל מקומי מעריך את האוכל שלך". 

02/09/2021

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


ימי הטום
ימי הטום  |  צילום: Ingram Image
Paris