למבוגרים בלבד
עם גדעון רייכר

אם אין לחם, וגם אם יש, תאכלו טופו

השבוע חל יום הטופו הבינלאומי, המציין את הפיכתו של המאכל המרובע והמסתורי לפופולרי מאוד ברחבי העולם • אילן ספריאל עם סודות מהמטבח


השבוע, חל יום הטופו הבינלאומי, שהצליח להפוך ממוצר מסתורי לאחד מהמאכלים הפופולריים ברחבי הארץ, בקרב טבעונים, צמחונים ואוכלי כל כאחד. מה יש בטופו שהופך אותו לכל כך טעים?

אילן ספריאל מבעליי משק ויילר, החברה המובילה בארץ לייצור טופו, סיפר את הסודות הקולינריים מאחורי הטופו.

03/09/2021

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


יום טופו שמח!
יום טופו שמח!  |  צילום: Ingram Images
Paris