ד"ר מאיה רוזמן

מתכון לשבת: פיצה - לזניה בטטה

ד"ר רוזמן: "למרות שהיו עשרות סלטים מיוחדים ופשטידות מושקעות על השולחן, המנה הזו נחטפה, חוסלה, וזכתה להכי הרבה מחמאות"


מתכון לשבת - פיצה/לזניה בטטה

ד"ר מאיה רוזמן שיתפה במתכון שהמציאה וזכה להצלחה מסחררת: "עקב הצורך להכין כיבוד ללא גלוטן, וגם בלי הרבה עבודה כמו שאני אוהבת... וגם שאפשר להכין יום יומיים קודם ולא להילחץ ברגע האחרון".

מצרכים:

2 בטטות גדולות מקולפות ומבושלות

3 ביצים

שני שליש כוס פירורי לחם ללא גלוטן

תבלינים

קופסת 100 גרם רסק שקשוקה יכין/שופרסל

200 גרם מוצרלה מגוררת

אפשר להוסיף בולגרית 5% מפוררת, תירס, פטריות... פלפל קלוי... כל תוספת שרוצים... לא הוספתי כי לא חשבתי על זה...

 

מועכים את הבטטה לפירה, מוסיפים את הביצים פרורי הלחם והתבלינים. שוטחים על תבנית לפי העובי הרצוי, ואופים כ-20 דקות ב 180 מעלות.

מצננים, אפשר לשמור יומיים במקרר.

רבע שעה לפני ההגשה, שופכים את רוטב השקשוקה

מפזרים מוצרלה ותוספות

אופים רבע שעה,

מגישים ומקבלים מחמאות.

קראתי לזה פיצה בטטה אבל משום מה כל האורחים ביקשו את המתכון של "לזניה בטטה" אז שיקראו לזה איך שיקראו... זה טעים, למבוגרים וגם לילדים.

כמות הקלוריות לכל הכמות - 1500. לחלק למספר הריבועים _יוצא הרבה)

תיהנו, ושבת שלום.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
12/11/2021

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


ד"ר מאיה רוזמן
ד"ר מאיה רוזמן  |  צילום: 103fm
Paris