ד"ר מאיה רוזמן

פצצת החלבון ע"פ רוזמן הצעיר

יחד עם בואו של החורף חיפשה ד"ר רוזמן כיצד ניתן להכניס את מנת החלבון במאכלים החמים ומצאה את הפתרון אצל בנה הצעיר • המתכון השבועי


"5 דקות הכנה, ויש לנו גיוון חורפי למנת החלבון בארוחה": ד"ר מאיה רוזמן עם המתכון השבועי.

מערבבים:

200 גרם ברוקולי חתוך,

ארבע עגבניות שרי חצויות,

3 ביצים,

יוגורט פרו,

30 גרם מוצרלה

ו-30 גרם צ׳דר (פרוסה אחת)

מוסיפים קצת מלח ופלפל צ'ילי גרוס

משמנים תבנית, שופכים הכל פנימה

אופים ב 180 מעלות עד שנהיה קצת נקודות חומות. אפשר לאכול שליש מהתבנית- 200 קלוריות, במקום למשל ביצה וחצי גבינה, ולקבל 20 גרם חלבון.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
17/12/2021

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


פצצת החלבון ע"פ רוזמן הצעיר
פצצת החלבון ע"פ רוזמן הצעיר  |  צילום: אורן רוזמן
Paris