ד"ר מאיה רוזמן

השילוב בין החלבון, לשומן ולסוכר הפרי

המאזין סיפר: "אומרים שאחרי אכילת פרי רצוי לאכול אגוזי פקאן, מלך וקשיו טבעיים על מנת לספוג את הסוכר מהפרי" • ד"ר רוזמן הבהירה: "זה מעכב"


המאזין השני שעלה לשידור אצל ד"ר מאיה רוזמן, שיתף כי "אומרים שאחרי אכילת פרי רצוי לאכול אגוזי פקאן, מלך וקשיו טבעיים על מנת לספוג את הסוכר מהפרי". ד"ר רוזמן הסבירה: "אם אנחנו סובלים מנטייה לסכרת או רוצים שובע לזמן ארוך יותר כל פעם שאוכלים משהו שיש בו סוכר, כמו פרי אבל לא רק, אז אנחנו רוצים לשלב את זה עם שומנים וחלבונים. בשקדים ואגוזים יש גם שומנים וגם חלבונים, כל פעם שמשלבים אכילת סוכר יחד עם חלבונים זה גורם לזה שהעיכול יהיה איטי יותר ואז הסוכר ייספג לאט לאט. זה מעכב את הספיגה".

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
11/03/2022

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


אגוזים
אגוזים  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris