מתחשק לכם נשנוש טעים ברמות מוגזמות ללא חשש מההשלכות הקלוריות? • ד"ר מאיה רוזמן עם לביבות בטטה ממכרות • מתכון לשבת
סוף סוף הגיע סוף השבוע. ולרגל מעמד מרגש זה, הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון נהדר ללביבות בטטה ובולגרית שלא תוכלו להפסיק לאכול.
מרכיבים:
- בטטה
- ביצה
- 150 גרם בולגרית 5%
- בצל ירוק קצוץ
- 2 כפות פירורי לחם מלא או 2 כפות שיבולת שועל גרוסה
אופן ההכנה:
- אופים את הבטטה עד שהיא רכה
- מועכים למחית
- מוסיפים את המרכיבים ומערבבים היטב
- מחלקים לעיגולים על תבנית אפייה
- מרססים בספריי שמן
- אופים לחצי שעה בערך
בתיאבון!
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
16/08/2024
לביבות בטטה  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן