פיתה עתירה בחלבון, למי שרוצה לאכול גם בריא וגם טעים
מה דרוש:
1 ביצה
1 כף שיבולת שועל
1 כף קוטג' 5%
1 כפית זרעי פשתן
מלח
הכנה:
מערבבים הכל ביחד ויוצקים לתבנית פאי בקוטר 14 ס"מ, המרופדת בנייר אפייה.
אופים בתנור כ-15 דקות.
בתיאבון!
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
30/08/2024
פיתת חלבון  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן