יועצת התקשורת בתחום הבריאות דבורה שרר שוחחה עם יהודית גריסרו על יוזמה משנת חיים שמתקיימת בבית החולים בני ציון בחיפה. השף של בית החולים אבי פטל החליט לשנות את התפריט לתפריט בריא יותר, ולא רק שהשיל 30 ק"ג ממשקלו, הוא גם שינה את חייהם של הצוותים הרפואים במקום.
היא סיפרה כי "הוא התחיל לגלות שהרופאים אוכלים בצורה לא תקינה, במהירות, הם באים לחדר האוכל בין לבין ואוכלים על הדרך. הוא החליט שהוא מכניס מזון בריא אל לתוך חדרי אוכל של הרופאים ונתן להם תפריט של אורח חיים בריא. כולם התחילו לראות שהם יורדים במשקל, ויותר מזה שהוא בעצמו ירד 30 קילו והוא הלך איתם יד ביד. זה הגיע למצב שהחולים לא רוצו ללכת הביתה. זה בדמו, כל התפריט עם אוכל מזין ובריא ויש תוצאות, יורדים במשקל".