רז שכניק

מה עושים כשהמסעדות נמצאות בקו המחאה?

השף יובל בן נריה, שמסעדותיו שוכנות בסמוך להפגנות: "לא פשוט. החלטנו לצאת ביוזמות. בשבת בערב אנחנו קוראים לקהל לבוא למסעדה אבל בתפריט קז'ואל"


אחד השפים הבולטים בעשור האחרון הוא יובל בן נריה, וכעת המסעדות שלו נמצאות בקו המחאות וההפגנות. מה חושב על זה השף, ואיך מתמודדים עם מצב כזה?

בן נריה: "זה לא פשוט. אנחנו באמת בלב אזורי המחאה. והחלטנו לצאת ביוזמות. החלטנו לעשות מהלימונים האלו לייצר סוג של לימונדה. ובימי שבת בערב אנחנו קוראים לקהל שנמצא למטה לבוא למסעדת 'איי' אבל בתפריט קז'ואל יותר".

06/07/2023

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


למצולמים אין קשר לנאמר
למצולמים אין קשר לנאמר  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris