ד"ר מאיה רוזמן

מתכון לפשטידת פצפוצי אורז ופטריות

האורחים הפתיעו אתכם? רעבים אבל עצלנים? למאיה רוזמן הפתרונים


הגיעו אליכם אורחים בהפתעה ואין לכם כיבוד להגיש? למאיה רוזמן יש פיתרון קליל ומהיר עבורכם

"הכנתי את המתכון הזה מחומרים שיש בבית", פתחה רוזמן והמשיכה: "יש כאן שילוב של חלבונים איכותיים, פחמימות וסיבים תזונתיים". והמתכון? פשוט וקל

   

מרכיבים:

  • 3 ביצים
  • 2 כוסות פצפוצי אורז
  • 2 גביעי קוטג' 3%
  • 2 קופסאות פיטריות משומרות חתוכות
  • בצל קצוץ מושחם בספריי שמן
  • כף אבקת מרק
  • תבלינים (לפי בחירה אישית)

   

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל החומרים הנ"ל

2. שופכים בתבנית משומנת

3. אופים בתנור ב־170 מעלות, חצי שעה

   

רוזמן ממליצה: "אפשר לחלק את התערובת לתבניות קטנות ולהקפיא. אם מחלקים את התערובת לשש מנות גדולות, בכל מנה יש 180 קלוריות. יחד עם סלט ירקות או ירקות בתנור, הפשטידה יכולה לשמש במקום ארוחה בכל תפריט דיאטה".

   

עריכה: מיכל דאבי

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
03/11/2017

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


פשטידת אורז
פשטידת אורז  |  (צילום: מאיה רוזמן)
Paris