הגיעו אליכם אורחים בהפתעה ואין לכם כיבוד להגיש? למאיה רוזמן יש פיתרון קליל ומהיר עבורכם
"הכנתי את המתכון הזה מחומרים שיש בבית", פתחה רוזמן והמשיכה: "יש כאן שילוב של חלבונים איכותיים, פחמימות וסיבים תזונתיים". והמתכון? פשוט וקל
מרכיבים:
1. מערבבים את כל החומרים הנ"ל
2. שופכים בתבנית משומנת
3. אופים בתנור ב־170 מעלות, חצי שעה
רוזמן ממליצה: "אפשר לחלק את התערובת לתבניות קטנות ולהקפיא. אם מחלקים את התערובת לשש מנות גדולות, בכל מנה יש 180 קלוריות. יחד עם סלט ירקות או ירקות בתנור, הפשטידה יכולה לשמש במקום ארוחה בכל תפריט דיאטה".
עריכה: מיכל דאבי