ד"ר מאיה רוזמן

עוגת פרג מושלמת

שבת כבר כאן • ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון מושלם ומהיר הכנה של חנה המחותנת שלה • אתם רושמים? • מתכון לשבת


שבת המלכה בפתח: שבת הגיעה, וזה בדיוק הזמן למתכון טוב שיכניס אותנו אל השבת ברגל ימין. הפעם, הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון לעוגת פרג מושלמת. מתכון מנצח שנכדה של המומחית אוהב במיוחד, ושיגוון לנו מעט את התפריט. 

החומרים:

• כוס פרג טחון

• כוס קוקוס

• 2/3 כוס סוכר חום

• כוס קמח מלא

• שקית אבקת אפיה

• 6-7 אגוזי מלך שבורים

• 3 ביצים

• חצי כוס שמן קנולה כבישה קרה בלבד

• תמצית וניל

• כוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה:

מערבבים את החומרים היבשים בקערה, בנפרד מערבבים את הביצים עם מיץ התפוזים והשמן. מאחדים בין התערובות. מחלקים את הבלילה לשתי תבניות אינגליש מוארכות ואופים 40 דקות ב־180 מעלות. 12 פרוסות בכל תבנית אינגליש, 121 קלוריות לפרוסה, אפשרי כארוחת ביניים בכל תפריט.

שבת שלום!

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
04/11/2022

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


עוגת פרג
עוגת פרג  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris