אחרונה חביבה

ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון טעים, בריא ודיאטטי לסוף השבוע • והפעם: חביבת ברוקולי, שילוב של חביתה ולביבה • בתיאבון


ד"ר מאיה רוזמן שבה עם המתכנון שישלים לכם את ארוחת השבת מבלי להעלות את צריכה הקלוריות, והפעם:  חביבת ברוקולי.

"מילה שהמצאתי – שילוב של לביבה, וחביתה", הסבירה המומחית, וציינה: "מדובר בלביבה ענקית או חביתה במרקם לביבה, אפשר להשתמש בכל ירק, הפעם ניסיתי עם ברוקולי".

לקחת 100 גרם פירורי ברוקולי מהשקית הקפואה – שמתי 3-4 דקות במיקרו עד שייתרכך ויופשר.

לערבב עם ביצה.

30 גרם (2 כפות) בולגרית 5% למריחה או רכה מפוררת.

כף שטוחה מאוד שיבולת שועל גרוסה.

שום גבישי, תבלינים לפי הטעם.

מעבירים למחבת קטנה ובאש נמוכה נותנים להתגבש כמה דקות.

הופכים לצד שני לכמה דקות.

נהנים ממנת חלבון במקום ביצה בארוחת ערב / בוקר, 140 קלוריות סה"כ.

 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
27/01/2023

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


חביבת ברוקולי
חביבת ברוקולי  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris