המאזינה שעלתה לשידור, פנתה לד"ר רוזמן בתהייה: "בספר שלך 'מותר ואפשר' את תמיד משתמשת בסוכר חום, למה?"
"האמת שאין כזה הבדל משמעותי בין סוכר חום לסוכר לבן", הסבירה המומחית, והודתה: "קניתי פעם קילו סוכר חום ושמתי בקליניקה, כי לפעמים באו אנשים ששותים קפה עם סוכר. זה תקוע שם, אין לי סוכר בבית, אז אם אני צריכה לעשות מתכון אני משתמשת בזה".
בהמשך, שיתפה ד"ר רוזמן מדוע בסוכר לבן אין בכלל ויטמינים אלא רק ערך קלורי, אך הבהירה: "זה שלוקחים סוכר חום זה לא הופך שום מתכון לאטומטית בריא".
לאחר מכן, חשפה המאזינה כי הכינה את אחד המתכונים הבריאים, המתוקים והטעימים של ד"ר מאיה רוזמן והתגובות הטובות שקיבלה בעקבותיו.