רון קופמן ואריה אלדד

"זה כמו ללמוד מקצוע אחר"

השף אסף גרניט על השקת התפריט החדש של 'אל על' בניצוחו הקולינרי: "גיליתי שאפשר לעשות הרבה מאוד, התבלין הכי חשוב הוא אכפתיות"


השבוע השיקה חברת התעופה 'אל על' תפריט חדש, כולו ממוחו הקודח של השף המוערך אסף גרניט. אז מה מחכה לנו במטוסים על פי חזונו הקולינרי של גרניט?

בסיום התוכנית, שוחח עם גדעון אוקו וסיפר מעט על החוויה הטעימה בגובה אלפי רגל מעל פני הים: "כל המטוס מלא בתפריטים החדשים, עבר טוב. זה כמו ללמוד מקצוע אחר. אתה חושב שאתה יודע כמעט הכל על בישול, ואתה מגלה שיש תחום שלם שאתה צריך ללמוד".

בהמשך, הודה: "גיליתי שאפשר לעשות הרבה מאוד, התבלין הכי חשוב הוא אכפתיות". 

08/09/2023

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


אסף גרניט
אסף גרניט  |  צילום: מרב בן לולו ברישיון CC BY SA 4.0
Paris