ד"ר מאיה רוזמן

היכונו לראפ חלבון

ד"ר מאיה רוזמן עם המתכון השבועי לקראת סוף השבוע הבא עלינו לטובה • מוזמנים להתחיל להכין


הגיע סוף השבוע, וד"ר מאיה רוזמן מציגה את המתכון שיעביר לכם את הסופ"ש בצורה טעימה, והפעם: ראפ חלבון. 

מרכיבים ואופן ההכנה:

  • טורפים בקערית: ביצה, כף מים, כף טחינה (גולמית דלילה או לדלל מעט), מלח לפי הטעם, חצי כפית שומשום, חצי כפית צ'יה.
  • מעבירים למחבת משומנת היטב ומחוממת מראש, מפזרים על כל השטח, על אש קטנה, מחכים שיתגבש, כשאפשר הופכים לצד השני.

המרקם והמראה הוא של טורטייה, אפשר למלא בירקות טריים או מוקפצים או בכל מה שרוצים. כל מנה עשויה מביצה שלמה. מדובר במנה של 150 קלוריות, מנת חלבון ושומן. 

בתיאבון!

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
19/04/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


ראפ חלבון
ראפ חלבון  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris