"זו לא סתם פיצרייה, זה מקום ההיסטוריה של הפיצה. איפה שאני עומד ומגרד עגבניות, סבא שלי המציא את לחם השום", סיפר טיטו (רון שלום), בעל הפיצרייה הייחודית 'אתניקה לה פיצרייה דל בורגו ויצ'נזו'. אז איך הוא המציא את זה, שאלתם? "לקוח היה באמצע דייט ורצה פיצוי כי השליח איחר עם הפיצה. אז סבא שלי שלח לו פיצוי, לחם חם וטרי, אבל אמר, 'נדפוק לו את הדייט עם הרבה הרבה שום'".
ככל שהשיחה המשיכה גילה דידי כי אותו אדם ממשפחת ממציאי הפיצות ולחמי השום הוא בכלל מישהו ממוצא תימני מאור יהודה, והקשר בינו לבין איטליה מקרי בהחלט.