לקראת פסטיבל הבשר שהולך להתחולל מחוץ לאולפן 103fm יחד עם הפיינליסטים שזכו להגיע ולהכין כאן את הבשר הטוב ביותר במנגל הטוב ביותר מבית Char broil, דידי הררי שוחח עם אלי אטדגי, שף עד הבית, שסיפר על העבודה המעניינת שלו וייעץ למתמודדים כיצד להכין את הבשר הטעים ביותר ולזכות בתחרות.
"אני הראשון בארץ שהביא את כל הדבר הזה לבתים", אמר אטדגי. "אנחנו באים עם הבשר והסלטים, נותנים ארוחה ללא הגבלה, מה שאתה רוצה. ישראלים אוהבים שומן".
באותו הזמן הרון הרון יצא אל הגזיבו מחוץ לאולפן, בו מחכים שלושת המתמודדים יחד עם המנגל. "אתה לא מבין, אני פה בגזיבו בחוץ, אתה לא מבין איזה אווירה יש פה. אתה תשב באולפן ואני אהיה כאן עם כל הבשר", אמר הרון לדידי. ובהמשך, שוחח עם הפיינליסטים בועז, רונן ורן שחשפו את סוג הבשר שבחרו להתמודד איתו בגמר התחרות.
בזמן שבועז, רונן ורן מתארגנים ליריית הפתיחה של התחרות המסקרנת והטעימה ביותר שהייתה מחוץ לאולפן 103fm, דידי הררי והרון הרון יחד עם אומן הבשר אלי אטדגי, או כמו שדידי קורא לו 'הלוחש לבשר', פרשנו את כל מה שראו במצלמות בזמן ההכנות. "סטייק זה בשר, מלח ומי שאוהב קצת איזה שום וצ'ימיצ'ורי בצד, זהו", הדגיש אלי.