שוק מחנה יהודה חוגג 100 שנים. שף אבי לוי, זוכה 'מאסטר שף' בדימוס ובעלי מסעדת 'המוציא', שוחח על כך עם ענת דוידוב וניסים משעל ב־103fm.
לוי שיתף כי "כשהייתי ילד, עבדתי בחנות ירקות בשוק. פעם השוק היה לגמרי אחרת. היום הוא גם קניות וגם מקום בילוי לכל דבר ועניין. בערב, השוק בעצם לובש משהו אחר שלא קיים ביום, ססגוני, כל הבאסטות הופכות להיות מקומות בילוי כאלה ואחרים".
עוד אמר לגבי השוק: "את רואה את כולם, כל מיני סוגים של אנשים. אני מת על תמונות שיש בהם כל מיני סוגים של אנשים, אני חושב שזה מקסים".