שחר מאור, ממסעדת 'לה מר' בחוף בוגרשוב שבתל אביב, שוחח עם דידי הררי ב־103fm ושיתף ביוזמה המרגשת לטובת חיילי צה"ל בימים קשים אלה של מלחמה. לדבריו, "ישבתי בבית בעצבים עד שהבת שלי אמרה לי - בוא נכין אוכל לחיילים, הרי צריך לשמור עליהם ואין להם אוכל. כתבנו למלצרים שלנו ושאלנו מי רוצה לבוא להתנדב, פתחנו את המטבח והתחלנו לבשל. ביום הראשון הוצאנו אלף מנות, ביום שישי האחרון הוצאנו 2,500 מנות. הכנו עופות, שניצלים, קציצות, דגים, סלטים - הכל בשבילם".