סנהדרינק

הבר נפתח, נא מיזגו בהתאם

מה תשתו? • ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר השיקו כוסות ושוחחו על אלכוהול ישראלי, הרגלי שתייה, אוכל טוב, ותחבורה ציבורית • קראתם נכון • פרק 01


סוף השבוע, כידור מסמן לנו לעצור לרגע את ריצת המרתון של השגרה, לנשום עמוק, ולהאט מעט את הקצב של סדר היום הקדחתני שלנו. בימים טרופים אלו, על אחת כמה וכמה. אם כבר עוצרים, מה עם משהו קטן לשתות?

בפרק הראשון של 'סנהדרינק' על כל מה שכדאי לכם לדעת בזירת האלכוהול של ישראל, בהגשת ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר, התכנסו השלושה והשיקו כוס או שתיים באולפן של 103fm, בין לבין, סיפרו על כל החדשות בעולם האלכוהול המשובח ברחבי הארץ, וקינחו באוכל מצוין ובשירים נפלאים. 

והפעם: השף והבעלים של מסעדת 'ברוט', הלוא הוא יאיר יוספי, בשיחה צפופה על עולם הקולינריה של ימינו, העיתונאית טליה לוין ('מעריב') בווידוי מרגש על הרגלי השתייה שלה (ועל יין טוב שנתקלה בו בעת האחרונה), והשף ליאון אלקלעי עם מתכון לפסטה אליו אוליו עם טוויסט אסיאתי שאתם ממש, אבל ממש חייבים לנסות. אתם רושמים?

מרכיבים:

  • 125 גרם אטריות אודון 
  • שמן צ'ילי 
  • 2 שיני שום מעוכות
  • טוביקו 
  • פטרוזיליה

אופן ההכנה:

  • מבשלים את האטריות עד שהמים גולשים, ומוסיפים חצי כוס מים לסירוגין
  • מטגנים את שמן הצ'ילי עם השום 
  • לוקחים מצקת ממי הפסטה ומוסיפים למחבת עם השמן
  • מוסיפים את הפסטה המסוננת
  • ממליחים מעט
  • מוסיפים את הפטרוזיליה וכף מהטוביקו

לחיים!

עריכה: מיכל קדוש 

07/03/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


סנהדרינק
סנהדרינק  |  גרפיקה: אלון כץ
Paris