יום חמישי כבר כאן, מה שמצריך, ללא ספק, דרינק צונן כדי לחתום את השבוע באנרגיות חיוביות ככל הניתן. לצד המשקה חזרו אל אולפן 103fm ניר קיפניס ויאיר גת, חברי 'סנהדרינק', והנעימו את זמננו בשיחה ערה על אלכוהול, מזון משובח, והחיים שבין ביס ללגימה.
"ברוכים הבאים אל הביקור השבועי בבר שלנו, שהתגייס רק למטרה אחת - להשכיח מכם לשעה אחת את העובדה שחם כל כך בחוץ, עד שאפילו הכלבים מתבאסים לצאת לטיול", בירך קיפניס את העוברים והשבים. "מזגנו לכם כוס עם מים קרים עוד לפני שבחרתם דרינק מהתפריט".
אחרי הכוס הראשונה, שוחחו חברי הפאנל המבוסם עם דנה שרון, מנהלת השיווק של יקב הרי הגליל בקיבוץ יראון, ושמעו כיצד ניתן לנהל יקב בזמן מלחמה, ולהצליח לייצר יין מופלא למרות הכל. לאחר מכן, אירחו בחצרם את רעות קרפ מקיבוץ רעים, שאיבדה את אבי ילדיה דביר קרפ ז"ל במתקפת חמאס, ושמעו על החלטה להקים בדרום תל אביב את 'קפה עוטף רעים', באמצעותו תנציח את דביר. "הבנתי שאם אדמיין את עצמי לא בעשייה, אני מתה, ואני לא מוכנה לתת לזה לקרות", תיארה.
במעבר חד וכמיטב המסורת, התייצבה פיית היין שירה גרנות בעמדתה הקבועה, וסיפרה מה היה היין שעשה לה את השבוע. כמובן, איך לא, בחרה שיר שמזכיר לה את המדינות אליהן היא אוהבת לטייל לעת מצוא.
טליה לוין, עיתונאית 'מעריב', ניצלה אף היא את סוף השבוע לשתייה, וסיפרה על ביקורה במסעדת 'טנדורי' המופלאה (בסניפה החדש בטיילת תל אביב), בה גילתה את טעמו של האלכוהול ההודי. יש דבר כזה, ויפה שעה אחת קודם. את התוכנית חתם השף הרשמי של 'סנהדרינק', הלוא הוא ליאון אלקלעי, וחלק עמנו מתכון נפלא לפרנץ' טוסט מלוח שלא תוכלו להפסיק לאכול.
לחיים!
עריכה: מיכל קדוש