סנהדרינק

יין, גרסת הבמאי

ניר קיפניס, יאיר גת וטליה לוין ('מעריב') על מיזם שיעניק לנו הצצה ליקב שכולנו מכירים ואוהבים, יין נפלא, וחצילים בתצורה שטרם פגשתם • פרק 18


יום חמישי הוא הזדמנות נהדרת לעצור את מירוץ השגרה הקדחתני, ולעשות פעולה למדי: קרח, כוס, ודבר מה ממשפחת הדרינקים. גם היום, שבו חברי 'סנהדרינק', הלוא הם ניר קיפניס, יאיר גת, טל חוטינר שהצטרף בשלב רחוק ועיתונאית 'מעריב' טליה לוין שחברה לכוס רביעית, אל אולפן 103fm, וסגרו את השבוע כמו שרק הם יודעים. 

"ברוכים השבים אל הפאב הפתוח שלנו, תיכף נעבור לאסוף הזמנות", בירך קיפניס את היושבים על הבר. לצד רשימת המטלות לאורך השבוע, ביקרו חברי הפאנל המבוסם קלות ביקב 'טפרברג', טעמו מקולקציית היינות המרשימה, ושמעו עוד על קמפיין 'בואו נפתח את זה', החושף אותנו אל מאחורי הקלעים של היקב הנהדר. שי ורד, מנהלת המותג ביקב, עשתה לנו חשק לחפש פותחן. 

הידעתם שהסרט האלמותי 'הסיפור שלא נגמר' חוגג ארבעה עשורים של הצלחה מסחררת? טליה לוין ציינה את האירוע המרגש, וחגגה אותו, איך לא, עם בקבוק יין שהתאים באופן מושלם לשיר הנושא שלו. 

אחרי מספר כוסות ושיח ער על ענייני דיומא, הגיעה העת לחלק הקולינרי של התוכנית, על מנת להילחם מעט ברעב שתקף אותנו ללא כל התראה מוקדמת. כקינוח לשעה העמוסה והנהדרת,  הביא קיפניס מתכון נהדר לסלט חצילים וגבינת המאירי, שיכניס את סוף השבוע ברגל ימין. 

מרכיבים:

  • 2 חצילי בלאדי 
  • גבינה בולגרית/ גבינת המאירי
  • מעט שמן זית
  • מלח ופלפל
  • מעט שום

אופן ההכנה:

  • שורפים את החציל על אש גלויה
  • מפרידים בזהירות את תוך החציל מהקליפה 
  • מסננים את החצילים מהנוזלים 
  • מוסיפים את הגבינה הבולגרית
  • מזלפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל
  • ניתן להוסיף שום לפי הטעם 

לחיים!

עריכה: מיכל קדוש 

25/07/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


סנהדרינק
סנהדרינק  |  גרפיקה: אלון כץ
Paris