סנהדרינק

אין מנוס מדרינק

מרגישים שהשבוע היה קצת יותר מדי בשבילכם? • קיפניס, גת וחוטינר סגרו אותו עם כוס קרה, סלמון חם, ויפו שהזכירה לנו את מעבר לים • פרק 19


אין ספק שלא מעט קרה השבוע במדינה הקטנה שלנו, באינספור זירות מדאיגות למדי. מה שבטוח, אנחנו כנראה זקוקים למשקה או שניים, כדי להניח ולו למעט את הטרדות המדירות שינה מעינינו. הגעתם למקום הנכון. גם היום, שבו ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר אל הבר של 'סנהדרינק', ועשו לנו אתנחתא קלה מכל השאר. 

"הקיץ רותח והמזגן בורח, אנחנו בינתיים נמזוג לכם משהו עם הרבה קרח", בירך קיפניס את העוברים והשבים שהיטיבו לשוב לבר של 103fm. לאחר שיחה ערה על החוויות מהימים שעברו עלינו, שוחחה החבורה העליזה עם פיית היין שירה גרנות, ששבה לאחר הפסקה ארוכה ומורגשת, ובלבה - שיר נהדר ויין מצוין, שכאילו התאים את עצמו לאווירה כמו כפפה ליד. 

ומשירים שעושים לנו חשק לפתוח בקבוק, עברו החברים לשמוע כיצד חלף השבוע על עיתונאית 'מעריב' טליה לוין. רמז: גם יין היה שם, וגם את העיר יפו, שהרגישה לה כמו קפיצה קצרה אל מעבר לים. איך זה נגמר?

בסיום התוכנית הגדושה, חלק עמנו קיפניס מתכון נפלא לימי הקיץ החמים והמעיקים, המביא לקדמת הבמה את דג הסלמון, שמשום מה ממוניטין שנוי במחלוקת ללא סיבה. אוהבים דגים? מעדיפים כל מזון אחר? תנו צ'אנס. לא תתאכזבו. 

מרכיבים:

  • שני נתחי סלמון 
  • רוטב טריאקי
  • שום 
  • דבש
  • צ'ילי
  • ג'ינג'ר טרי (אם רוצים)

אופן ההכנה:

  • מניחים את הסלמון במרינדה של טריאקי, שום, דבש, צ'ילי וג'ינג'ר
  • צורבים אותו במחבת

לחיים!

עריכה: מיכל קדוש 

01/08/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


סנהדרינק
סנהדרינק  |  גרפיקה: אלון כץ
Paris