חמישי שוב כאן, וזו הזדמנות נהדרת לעצור רגע את שטף המחשבות המורכבות, השגרה השוחקת ואינסוף הטרדות המלוות אותו כבדרך קבע. ואם כבר עוצרים, אז כדאי לעשות זאת לצד דרינק צונן, בתקווה שישכיח לפחות מעט מהמתרחש. גם היום, החמישי השבוע, שבו ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר למקום מושבם ב'סנהדרינק', הבר המעוטר של 103fm, ושבו עם בשורות. אגב, אל תשכחו שחגגנו השבוע גם את ט"ו באב. בערך. סיבה נוספת לשתות.
"ברוכים הבאים לפאב שלנו, היכנסו מהר ובבקשה תסגרו היטב את הדלת לפני שיברח לנו המזגן וייכנס החום של סוף אוגוסט", בירך קיפניס תחילה. "תראו איזה יופי סידרנו לכבודכם היום: עם ברזים שבהם בירה צוננת, עם ערימות של קרח, עם כמה בקבוקים שדחפנו למקפיא".
כמיטב המסורת, הסבירה פיית היין שירה גרנות כיצד מתחבר היין ממנו נהנתה השבוע לשיר בצרפתית שככל הנראה לא הכרתם. ובמעבר חד שבחדים, עיתונאית 'מעריב' טליה לוין, שבפרק הקודם דיווחה היישר מעיר הולדתה הסודית, שהתה עתה במקום בטוח, וסיפרה על ביקורה בבר יין נפלא עיר שחוברה לה יחדיו, הלוא היא ירושלים. המיקום, אם אתם שואלים, קרוב מאוד למעון רה"מ. רגע לפני שאתם מסרבים, המחירים נהדרים והאווירה משכרת.
בסיום הפרק הנהדר, חלק עמנו השף ליאון אלקלעי מתכון קיצי במיוחד לסלט ניסואז בבגט, שישביע את החשק התמידי בפחמימות.
לחיים!
עריכה: מיכל קדוש