חמישי שוב כאן, וזו הזדמנות מצוינת לסגור את השבוע החולף בקצת אסקפיזם טהור משלל סוגים. העיקר שיכלול כוסית צוננת של משקה אלכוהולי מסוג כזה או אחר. אתם מחליטים. ומשהו לאכול ליד כמובן. גם הפעם שבו ניר קיפניס, טל חוטינר ויאיר גת, הלוא הם שלישיית 'סנהדרינק', אל אולפן 103fm, ועשו לנו קצת גוד טיים הלכה למעשה.
"שלום חברים וברוכים הבאים לפאב הצנוע שלנו", פתח קיפניס. "המזגן כבר מקרר, מכונת הקרח מייצרת לנו אשליה של אירופה, הבירה בברזים צוננת מתמיד ואנחנו ערוכים לקבל אתכם עם כל מה שתרצו לשתות היום".
לאחר שיחה קצרה על ביקורו של חוטינר בממלכה המאוחדת והמיוחדת, אירחו בצל קורתם את תומר גורן, המזקק הראשי של מזקקת 'מילק אנד האני' שסיפר על תערוכת 'ויסקי לייב' שתעריך בעוד פחות משבועיים ימים. לשמור לכם מקום בין הכוסות?
פיית היין שירה גרנות הצטרפה גם היא למטבחון האקסלוסיבי, וסיפרה כהרגלה על יין שעשה לה את השבוע, ולצדו המלצה על שיר ערב לאוזן. אגב, הידעתם שעיתונאית 'מעריב' טליה לוין, שחשקה בקצת טבע, מצאה נחת ביקב שייפתח בקרוב? חפצים במיקום? מזגו משהו ושימו וואיז.
בסיום השיחה, הביא קיפניס בכבודו ובעצמו מתכון לשלושה סלטים שהצליחו להסעיר את עולמו לפחות לחודש הקרוב, הראשון של תירס לבן, השני, המורכב מגבינת מנצג'ו ועגבניות, והשלישי - כרוב וסלרי שיתאימו לכל מה שתאכלו.
לחיים!
עריכה: מיכל קדוש
לחיים!
עריכה: מיכל קדוש
לחיים!
עריכה: מיכל קדוש
לחיים!
עריכה: מיכל קדוש