חרף העובדה שאנחנו נטולי אווירת חגיגיות, בלשון המעטה, מחר נחגוג את חג הסוכות, בין אם נעשה זאת בסוכה או נישאר בבית בין ארבעה קירות עמידים מעט יותר. רגע לפני, שבו ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר לאולפן 103fm, ופצחו בפרק נוסף של 'סנהדרינק', רגע לפני שאנחנו מארחים, מתארחים, ובעיקר אוכלים. "שלום שלום וברוכים הבאים אל סוכת השלום שלנו", בירך קיפניס את העוברים והשבים. "שבו בכיף, מזל שכבר נעים בערב ותכף נגיש לכם משהו כיפי לשתות – אחרי הכל אתם האושפיזין שלנו".
לאחר שיחה קצרה על ענייני דיומא, שוחחו עם עם רז פאוקר מיקב פאוקר, ושמעו על אירוע הטעימות המיוחד שיתקיים בסוף חודש אוקטובר בשילוב יקב ניר עוז, שיסגור שנה לטבח 7 באוקטובר, שהטיל מהלומה כבדה גם על המשפחה. במעבר חד, בחרה פיית היין שירה גרנות את יין השבוע, שהתחבר להלך הרוח הנוכחי.
ובמעבר חד עוד יותר: הידעתם ששניצל טרי ורענן בפיתה הוא המאכל האולטימטיבי לאחר חתירה על סאפ, בייחוד כשזה בא עם משקה אלכוהולי בצד? עיתונאית 'מעריב' טליה לוין הצליחה לגרום לנו לרצות שניצל באופן דחוף, ולחתור לכך באופן אקטיבי. אל תשכחו חריף.
ומאחר והשף ליאון אלקלעי טייל בין מדינות, הביא קיפניס מתכון משלו לפתיחת החג הצבעוני והחביב שלפנינו, והפעם: קציצות ירק שיעשו לכם חשק ללכת לסופר ולהתחיל במלאכה. אחרי שסיימתם עם השניצל כמובן.
לחיים.
עריכה: מיכל קדוש