כפי שכבר הבנו, הביקוש לאלכוהול לא מסתיים אף פעם. במיוחד לא בימים אלה. בפרק ה־32 של 'סנהדרינק', שבו ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר אל אולפן 103fm עם חוויות מהסיורים התכופים בחו"ל. ספוילר: אין כמו בבית, אבל מוטב להתאוורר לעיתים. מזגו לכם משהו, ותהנו.
"ברוכים הבאים אל הפאב הווירטואלי שלנו", פתח קיפניס ובירך את הלוגמים. "קודם כל אנחנו מתנצלים על שסגרנו ככה למשך כשלושה שבועות – היו נסיעות לחו"ל שתכף תשמעו עליהן ועוד כל מני מאורעות שגמרו לנו לדחות את הפתיחה המחודשת, אבל מה כל זה משנה, עכשיו כשגם אתם וגם אנחנו כבר כאן".
למרות שחורף, כביכול, בירה צוננת בכוס צוננת עוד יותר מעולם לא יכולה לצאת מהאופנה. בפתח התוכנית, שוחחו חברי הפאנל עם ליאור במלמס, המנכ"ל והמבשל הראשי של 'מבשלת אלכסנדר', ושמעו על הבירה החדשה והנפלאה שהוציאו לאחרונה לשוק.
ומבירה לעיתונאית 'מעריב' טליה לוין, שסיפרה לחברים על רשמיה מיין שהצליח להפתיע אותה בימי חג המולד החורפיים והרחוקים מאיתנו שנות אור, תהתה מה היה קורה לו 'סנהדרינק' היה יוצא בגרסה פורטוגלית, והסבירה למה אין תחליף ליין ישראלי. גם אם מוזמנים לארוחת חג מולד כאן בארץ הקודש.
ולסיום, כי אי אפשר שלא, העניק לנו השף ליאון אלקלעי מתכון נפלא לסוף השבוע. והפעם: ספגטי שיכור. כאילו לא שתינו מספיק.
לחיים.
עריכה: מיכל קדוש