בצל האירועים המורכבים עמם אנחנו מתמודדים במהלך השנה האחרונה, בקרוב נציין את בואה של שנת 2025, בתקווה שתהיה הרבה יותר טובה מקודמתה. בלשון המעטה. את הפרק ה־33 של 'סנהדרינק', הקדישו ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר ליינות המבעבעים שתמיד באים בטוב. הכינו את הכוסות.
"ברוכים הבאים, היכנסו ושבו בבקשה", קרא קיפניס לכולם להצטרף אל הבר. "מיד נדליק את האורות רק כדי לעמעם אותם, מיד נקיז מעט בירות מהברזים כדי שזו שתימזג לכוסות שלכם תהיה טרייה, מיד נשים למי שאוהב קצת קרח בכוסות בטרם נמזוג לכם".
ואם כבר בועות, אז זה הזמן לשוב ולעסוק קצת ביין. גל ברנדר, מנהל ההדרכה של יקב רמת הגולן, שוחח עם חברי הפאנל וסיפר על המתחדש ביקב. אריה לקונישוק, המנהל המקצועי של 'יורוסטנדרט', הוסיף מעט בועות לשיחה והמליץ לנו על היינות האולטימטיביים לחגיגות השנה האזרחית.
אגב, גם אתם מתגעגעים לצפון כמו כולנו בערך? כך גם עיתונאית 'מעריב' טליה לוין, שסיפרה לקבינט המבוסם על כמיהתה לסבב ברים בחיפה ונהריה, ותיארה את חיי הלילה השוקקים ברחבי האזור.
רעבים כבר? מצוין. השף ליאון אלקעי הכין אותנו לחורף, והפתיע במתכון למוליגטוני, מרק הודי נפלא שלא תוכלו להפסיק לאכול.
לחיים.
עריכה: מיכל קדוש