איריס קול

הירוק היום ירוק מאוד

השף אושרי מסיד יוצא בפופ אפ מיוחד עם המשק החקלאי ירוקל'ה, ומסביר: "צריך לתת לירקות יותר כבוד. אני רואה ירקות ואומר 'זה אלוהים הדבר הזה'"


השף אושרי מסיד, אבא טרי ויוצר תוכן, שוחח עם איריס קול על העשייה שלו במטבח, והחיבור לקהל דרך הרשתות החברתיות. מסיד שומר על חיי משפחה שלווים בצפון תל אביב, אבל עושה אירועים פרטיים, ובקרוב מקים פופ אפ בשיתוף פעולה עם המשק החקלאי ירוקל'ה.

בפתח השיחה אמר מסיד כי לא פעם אנשים בטוחים שהוא מוכר להם, והוא אכן מוכר. שכן, לפני כמה שנים הוא לקח חלק בריאלטי 'המטבח המנצח'. "אז הייתי נראה אחרת לגמרי, ומאז עברו כמה שנים - היו לי שתי מסעדות, ועכשיו סגרתי אותם ואני ואשתי חזרנו לעשות אירועים פרטיים", אמר. "אני באמת מאמין שאוכל טוב יוצא רק למי שאנחנו אוהבים. אם זה לא קורה האוכל לא טעים". 

בהמשך סיפר על הפופ אפ שלו עם ירוקל'ה בת"א בשבוע הבא ( 07.03.25) ופרגן לשותפיו: "הייתי אצלם בחממות, ואמרתי לעצמי 'אין מצב שאני לא מבשל איתם'. אנשים רואים ירקות וחושבים 'סלט', אבל צריך לתת לירקות יותר כבוד. אני רואה ירקות ואומר 'זה אלוהים הדבר הזה'".

27/02/2025
צילום אילוסטרציה
צילום אילוסטרציה  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Images
Paris