הזמן טס כשנהנים, או בעצם, כשהרבה פחות, מה שאומר שהגענו לרגע הרשמי שחותם את החורף - החלפת השעון לשעון קיץ. מה שאומר שתהיה לנו שעה אחת פחות לישון, ושעה אחת יותר לשתות. ואפרופו שתייה, גם היום התכנסו באולפן החם ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר, והפיגו את רוחות סוף החורף עם משקאות צוננים. מה אתם שותים?
"אוי, כמה טוב שבאתם, כבר חששנו שלא תגיעו, שאולי כבר נעצרתם בידי המשטרה החשאית החדשה. אבל אל דאגה, פה אתם מוגנים, רק תגידו שלוש פעמים מהר "גלי בהרב מיארה" – שנדע מאיזה צד אתם. תכף ניתן לכם שקים למלא בחול, אתי חפירה לחפור שוחות לקראת מלחמת האזרחים, אבל קודם כל תאמרו לנו מה בא לכם לשתות, במדינה שבה כל דרינק עלול להיות גם האחרון. כמו ששמתם לב אנחנו לא במצב רוח שמח במיוחד היום, אבל היי – מזג האוויר בחוץ נעים, הלילה נעבור לשעון קיץ, מה שיכבה את השמש שעה מאוחר יותר – ועם מזג אוויר אביבי, כוס משקה ביד ותאורה נכונה, אפילו האי שעליו אנו מתגוררים, אי שפיות, נראה פתאום נורמלי".
מיד לאחר שיחה קצרה על ענייני דיומא, אירחו בחצרם את רן אסא, מנהל השיווק של יינות כרמל, שישיקו השבוע סטארט מהפכני - בירת קורונה מחבית. אומת הסטארט אפ או לא? ואם כבר יין, גם עיתונאית 'מעריב' טליה לוין הצטרפה לשיחה, ושיתפה בפרטים על יעקב אוריה, איש היין הבלתי מעורער שהשיק סדרת יינות חדשה ומסתורית.
אתם רעבים? השף ליאון אלקלעי סגר את הפרק עם מתכון נהדר לכדורי בשר עם טוויסט, ברוטב קארי.
לחיים!
עריכה: מיכל קדוש