חמישי כבר כאן, וזו הזדמנות נהדרת לעשות הפסקה מהמציאות המורכבת האופפת אותנו כבר כמעט שנתיים. אם יש משקה משובח בסביבה, וקרח, כבר יותר טוב. אז גם השבוע, שבו טל חוטינר ויאיר גת אל אולפן 103fm, עשו כבוד לאלכוהול הישראלי רבתי, ותיארו את הקשיים המוערמים על יצרני ומשווקי האלכוהול כשהעולם מפנה לנו גב.
לאחר שיחה קצרה על ענייני דיומא, שוחחו עם היינן קובי ארביב מ'יקב רקאנטי', ושמעו על הבציר החדש וסגולותיו גם בימי המלחמה הארוכה.
בהמשך, אירחו לשיחה טלפונית את עיתונאית 'מעריב' טליה לוין, שדיווחה ממיקום סודי בדרום הארץ, בו מצאה עגלת קפה בלב המדבר. לאלכוהול המדברי שאיתרה בהמשך השיחה, שלום.
ואם פתחנו עם יין גם נסיים - יפתח פרץ, היינן הראשי של 'יקבי כרמל', עשה לנו חשק לקפיצה ליקב, ולכוס יין. או ארבע.
מאחר והגיע הזמן למזון, חלק עמנו השף ליאון אלקלעי מתכון לסלט טורקי נפלא.
לחיים!
עריכה: מיכל קדוש