סנהדרינק

כוסי רוויה

ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר על סודות הוויסקי חובק העולם, האלכוהול הישראלי שמותיר אבק, ומה שביניהם • פרק 65


חמישי כבר כאן, מה שאומר ששוב הגענו לסוף השבוע אחרי יותר מדי התרחשויות, פגישות, ופקקים. וחוזר חלילה. זה הזמן לשבת בנחת על הספה, לקחת את הכוס הקרובה אליכם, להניח בה שתי קוביות קרח, ולמזוג אליה משהו מנחם, שיכניס אתכם אל אווירת השישי שבת. כמיטב המסורת, באולפן 103fm התייצבו ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר, וסיכמו את אירועי השבוע בגזרת האלכוהול כמו שרק הם יודעים. 

בפתח הדברים, שוחחה השלישייה עם דייוויד לינד, צנהל אזור אירופה בקבוצת 'לוך לומונד', שחלק עמנו כמה מסודות הוויסקי הגדולים. 

בהמשך, דיברו עם יגאל סוויסה מחנות האלכוהול האינטרנטית 'סיפיל', שעשה לנו חשק למלא את מצבורי האלכוהול שלנו ליום סגריר. 

גם עיתונאית 'מעריב' טליה לוין הצטרפה לחגיגה, ושיתפה ברשמיה מן השבוע החולף, לצד מה שהספיקה לשתות במהלכו. 

רעבים? השף ליאון אלקלעי חתם את הפרק עם מתכון ל

מרכיבים:

  • קילו גרגירי חומוס 
  • כפית אבקת אפייה
  • 400 גרם טחינה 

אופן ההכנה:

  • מבשלים את החומוס עם אבקת האפייה לשעה וחצי בסיר לחץ
  • מסננים את החומוס ומעבירים למעבד מזון 
  • מוסיפים את הטחינה 

לחיים!

04/09/2025
סנהדרינק
סנהדרינק  |  גרפיקה: אלון כץ
Paris