שניים עד ארבע
עם רון שלום ויואב כהן

"בוא נדבר ביזנס, בסוף נסיים עוד פעם בפלירטוטים"

עדכונים חיים מהמתרחש בסצינה הקולינרית באיטליה: "המצב עד כדי כך חמור, שראש עיריית פאלרמו אסר על פתיחת מסעדות חדשות"


צוות התוכנית 'שניים עד ארבע' ב-103fm שוחחו על המדיניות הקולינרית החדשה בפאלרמו, בירת סיצילה. המומחה עמי מעמול (רון שלום) להסביר.

יואב כהן עדכן על מצב המסעדות בעיר התיירותית: "המצב עד כדי כך חמור, שראש עיריית פאלרמו בירת סיצילה, אסר על פתיחת מסעדות חדשות".

היזם עמי מעמול (רון שלום) תרם לדיון מהניסיון המקצועי שצבר: "בוא נדבר ביזנס, ואז בסוף נסיים עוד פעם בפלירטוטים", סיפר והמשיך: "השפים האיטלקיים מאוד מעריכים את העבודה שלי פה. פה נכנכס לתמונה המוח הישראלי שמביא חדשנות, יצירתיות. אם אני רוצה לפתוח פיצריה איטלקית ולעקוץ תיירים, זה אסור. אז אני לא פותח פיצריה, אני פותח חנות למכירת צלחות מעופפות עם רוטב ומוצרלה".

בהמשך, אמר: "יש פה מאמא איטלקיה שעושה את כל סוגי הפסטות". 

26/10/2025
אילוסטרציה
אילוסטרציה  |  צילום: Ingram Image
Paris